Vajza trivjeçare e aktores Jessica Alba e ka një pasion të veçantë. Ajo ka dëshirë që të vërë parukë, edhe pse ka tri vjet.

Aktroja ka pranuar se e vogla Honor Marie – që është vajza e saj e madhe me aktorin Cash Warren – është e “sëmurë” në kuptimin e stilit dhe dëshiron që të vërë shumë paruke.

“Ajo është shumë e pavarur, sidomos në zgjedhjen e garderobës. Kjo mua më bën të lumtur”, tha aktorja.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here