I njëjti vend, e njëjta orë Marina me Geti … ?!Getoar Selimi dhe Marina Vjollca po e luajnë shumë bukur rolin.Ata po dinë ta marketojnë më së miri historinë e tyre për të tërhequr sa më shumë e vëmendje mediatike, edhe sikur mes tyre të mos ketë asgjë.

Në dy postime që kanë bërë së fundmi veç e veç, vendi duket se është i njëjti.

Epo dilni një herë bashkë xhanëm, se na e plasët shpirtin, s’po i zë gjumi njerëzit…?/mapo/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here