Këngëtari Majk ka shumë fansa dhe vazhdimisht është aktiv me postime ku iu qëndron pranë atyre.

Së fundmi, në llogarinë e tij ‘Instagram‘, iu ka kërkuar që t’i bëjnë pyetje.

Majk, iu është përgjigjur disa pyetjeve të parashtruara nga fansat.

Një që mori më shumë vëmendje ishte të zgjedh mes femrave dhe makinave, Majk ka habitur me përgjigjjen e tij.

Këngëtari Majk ka shumë fansa dhe vazhdimisht është aktiv me postime ku iu qëndron pranë atyre.

Së fundmi, në llogarinë e tij ‘Instagram‘, iu ka kërkuar që t’i bëjnë pyetje.

Majk, iu është përgjigjur disa pyetjeve të parashtruara nga fansat.

Një që mori më shumë vëmendje ishte të zgjedh mes femrave dhe makinave, Majk ka habitur me përgjigjjen e tij.

‘Kerret osht ma shtir m’i bo keshtu që kerret‘, ka thënë ai.

Majk është njëri nga emrat e estradës që njihet për lidhje të shumta dashurie.

Ndryshe, ai si projekt të fundit muzikor ka bashkëpunimin me Gheto Geasyn ‘Malena‘.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here