Ai i bën të gjitha, madje me shumë sukses. Turjan Hyskën, djalin simpatik të “Produkt 28”, nuk dimë se si ta etiketojmë!

Këngëtar, prezantues apo producent… Së fundmi Turi, sikundër dhe gjithë djemtë e tjerë të grupit, e ka lënë pak pas dore muzikën.

Megjithatë, pritet që shumë shpejt djemtë e “Produkt 28” të publikojnë këngën e tyre më të re.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here