Jennifer Lopez dhe i dashuri i saj i ri, Casper Smart duket se e kanë marë shumë seriozisht marrëdhënien e tyre.

Vetëm shtatë muaj pasi ajo është ndarë nga ish-bashkëshorti i saj, Marc Anthony, Casper Smart, i dashuri i saj duket se është integruar shumë në familjen e saj.

Kjo gjë duket shumë qartë në këto foto, ku Casperi është duke u kujdesur dhe luajtur me fëmijët e saj, gjatë një fundjave në Santa Monica.

Pak kohë më parë ,kur Jennifer u lidh me Casperin, Marc Anthony kishte deklaruar se nuk e donte atë pranë fëmijëve të tij, por duket se ish-bashkëshortja e tij nuk ia ka vënë shumë veshin fjalëve të tij

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here