I dashuri i këngëtares Dua Lipa i ka habitur të gjithë me veprimin e fundit.

Pas ndarjes nga Isaac Carew, Dua Lipa është lidhur me një tjetër.

Ajo tani po e shijon dashurinë me modelin Andwar Hadid, e duke qenë se dyshja janë bashkë në media e publik e kanë vëmendjen e madhe.

I dashuri i këngëtares Dua Lipa i ka habitur të gjithë me veprimin e fundit.

Pas ndarjes nga Isaac Carew, Dua Lipa është lidhur me një tjetër.

Ajo tani po e shijon dashurinë me modelin Andwar Hadid, e duke qenë se dyshja janë bashkë në media e publik e kanë vëmendjen e madhe.

Tani jo vetëm Dua, edhe veprimet e Andwar janë në interes të publikut shqiptar dhe së fundmi ai i ka habitur të gjithë me veprimin e fundit.

Andwar e ka publikuar një foto në Instagram dhe në të shihet se i ka lyer thonjtë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here