Një ushtare e një kompania private është laguar nga puna e turpëruar pasi qindra foto dhe video të saj u gjetën në faqet e konsideruara me pullë të kuqe.

Briony Murray ishte prej kohësh pjesë e kësaj ushtrie, por gjithcka ëhstë shkatërruar kur fotot e bëra në 2013 u shpërndanë në mënyrë virale pas një harrese nga faqet pornografike.

Fotot dhe videot ishin bërë para se 26-vjeçarja të bashkohej me ushtrinë, megjithatë ajo ësxhtë përjahstuar pa u diskutuar më.

Kolegët e sa janë habitur pasi Brioni shfaqej si një vajzë e ëmbël dhe e turpshme.

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/roze/i-dalin-fotot-skandaloze-bukuroshja-perjashtohet-nga-ushtria-626613/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here