Zvicerania MIchelle Huzniker  kishte nje pale mbathje si te gjyshes.

Ne show-n gjerman ‘Wetten, dass…?’, show-girl e njohur gjate prezantimit eshte ngritur ne qendrim vertikal me koke poshte dhe fustani qe mbante veshur i eshte kthyer mbrapsht, duke nxjerre ne pah te mbathurat, qe ne fakt i ka zhgenjyer spektatoret te cilet prisnin ndonje gje ndoshta me interesante….

Michelle mbante te veshura nje pale mbathje ne forme kilotash, te dekoruara me figura te vogla zemre.
Kjo gje ka krijuar te qeshura te sinqerta tek spektatoret tek te cilet ne te vertete, Hunziker gezon shume simpati.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here