Hueyda El Saied afishohet “rrugëve” të ParisitNdonjëherë thua se çfarë bën ajo sa në Tiranë, në Paris dhe anasjelltas.

Por edhe pse të tjerëve u duket se ajo po e shijon jetën duke u argëtuar, ne po ua hedhim poshtë këtë tezë, pasi siç kemi mësuar, përveç argëtimit Hueyda El Saied sapo ka përfunduar një set fotografish për një reklamë për muzeun “Exploradrome” në Paris, e cila do afishohet këto ditë nëpër metrotë dhe revistat franceze.

Ndërkaq, Hueyda ka kaluar javën e fundit në Tiranë dhe është nisur sërish drejt Parisit për të ardhur me plane të tjera ndoshta.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here