Anthony Hopkins do te jete nje prift ekspert ne ekzorcizem, praktike sipas riteve qe nuk jane detyrimisht tradicionale, ne filmin “The Rite”.

Behet fjale per nje thriller paranormal te bazuar ne fakte reale, regjisor i te cilit do te jete Mikael Hafstrom, i frymezuar nga libri i Matt Baglio.

Filmi do te kete si protagonist nje te ri qe aspiron te behet prift dhe qe ndjek kurse ekzorcizmi ne Universitetin e Romes dhe qe e gjen besimin permes takimit me disa forca djallezore.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here