Kate Holmes është parë e veshur me një veshje të zezë elegante dhe këmishë të bardhë me tantella në ditëlindjen e saj të 33-të, që e ka festuar me familjarë në New York.

Në festë kanë qënë të pranishëm përvec bashkëshortit Tom dhe vajzës Suri edhe prindërit e aktores.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here