Në këtë foto mund të shikoni Tom Cruise dhe Katie Holmes në një formë jo të zakonshme.

Nëse jeni mësuar t’i shikoni mbi tapetin e kuq serioze dhe rrallë herë edhe me ndonjë buzëqeshje të mirëmenduar atëherë kjo është ajo që prisnit.

Tom dhe Katie janë shfaqur përpara stendës së Vanity Fair në ceremoninë festive pas natës së ndarjes së çmimeve Oscar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here