Dustin HoffmanDustin Hoffman ka nisur xhirimet e filmit “Versioni i Bradley” qe bazohet ne romanin bestseller te Mordecai Richler.

Filmi drejtohet nga regjisori Richard J. Lewis.

Subjekti flet per nje producent te quajtur Robert Lantos, politikisht jokorrekt, i cili jeton ne nje shoqeri qe gjithmone e me shume imponon sjellje diktatoriale te nje politike korrkte.

Ne kete aspekt, Richler del kunder rrymes, duke u rebeluar ndaj sistemit. Xhirimet kane nisur ne Rome dhe me pas do vazhdojne ne Kanada e New York.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here