Kur bëhet fjalë për stilin mbretëror, nëse gërmon pak më thellë, shpesh ka një histori pas zgjedhjeve të modës së Kate dhe Meghan.

Gjatë një vizite të fundit të distancuar shoqërore në Battersea Park, Dukesha e Kembrixhit kombinoi pamjen e saj me një gjerdan të ri.

Por, siç vërehet nga fansat mbretërorë, zinxhiri prej ari të hollë në të vërtetë mban tre varëse rrethore, secila e vulosur me inicialet e secilit prej tre fëmijëve të saj, G, C dhe L.

Gjerdani i bukur iu dhurua mbretëreshës nga marka e stolive All The Falling Stars, i cili shkroi në një postim në Instagram: “Një version special i personalizuar i këtij gjerdani i ishte dhuruar dukeshës së Kembrixhit në një nga vizitat e saj zyrtare në Galway në fillim të këtij viti, me inicialet e fëmijëve të saj të stampuar në secilin rreth”.

Dukesha vizitoi Galway në mars të këtij viti, kur kishte më pak kufizime të coronavirusit. Si rezultat i pandemisë, familjes mbretërore iu desh të anulonte plotësisht orarin e tyre zyrtar, por William dhe Kate në veçanti kanë qenë duke vizituar punëtorë kryesorë dhe ata që ndihmojnë të tjerët gjatë kësaj kohe të vështirë, kur ishte e sigurt për

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here