Shkendije Mujaj jeton në Zvicër, atje ku edhe është adaptuar në moshë të vogël nga një familje zvicerane.

Shkëndija kishte familje në Kosovë, por kishte shkuar në Zvicër ku kishte jetuar tek tezja dhe pas një kohë ishte vendosur në një strehimore të fëmijëve që kishin emigruar pa prindër.

Shkëndija është rritur nga këta dy te huaj, të cilët i dhuruan gjithçka, por asnjëherë ndjesinë e të qenit prindër, andaj pas një kohë ajo u largua nga familja e saj adaptuese për të jetuar vetë. Krejt kjo nuk ka qenë aspak e lehtë për të, shkruan “Kosovarja”.
Tani ajo ka kontakt normal me familjen në Kosovë.

Shkëndije Mujaj sot njihet si këngëtare dhe modele e rrjeteve sociale, e cila i ka aktualizuar pozat “belfie”.

Nuk dihet se ku është e çfarë po bënë kohët e fundit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here