Historia e lidhjeve me burrat e martuar e Diana AvdiutRrëfimi për lidhjet e modeles dhe bukuroshes Diana Avdiu me burrat e martuar nuk daton qysh tani.

Historia e saj kishte filluar tri vite me parë kur media shkruan se ajo ishte shkaktare që ndau nga gruaja Agron Selimin, një organizator spektaklesh që ishte edhe menaxher i saj.

Disi nga këto thashetheme Diana Avdiu i kishte sqaruar shumë shpejt për opinionin.

Lajmi fillon nga minuta e 1.22.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here