Trashëgimtarja e hoteleve Hilton, Paris Hiltonin, mori edhe një tjetër kafshë shtëpiake, dhuratë. Te mos harrojmë që Paris ka edhe kafshë të tjera si disa mace dhe qen, kanarina e kafshë të tjera, ndërsa tani ajo mori dhuratë edhe një kalë të vogël.

“Kjo ishte një dhuratë me të vërtetë shumë e bukur, ka thënë Paris.

Ajo nuk ka treguar nga kush e ka marrë atë dhuratë as nuk e ka falënderuar personin që ia ka dhuruar këtë kalë të vogël.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here