Hilary Duff ka treguar ndjenjën e të bërit nënë në moshë të re.

Nëse nuk e dini, aktorja është nënë e një djali shtatëvjeçar, të cilin e ka me ish të dashur Mike Comrie.

“Ishte një izolim i vogël në fillim sepse nuk kisha shoqe që kishte bebe. Por unë kam qenë duke punuar për një kohë të gjatë sa që e ndjeja si një hap të natyrshëm për mua sepse gjithmonë doja të isha nënë. Pra, u ndjeva e gatshme por ndonjëherë edhe e frikësuar”.

“E dija se ishte puna më e madhe në botë, më e rëndësishme. Por ishte pak tronditëse dhe njëkohësisht përvoja më e bukur, më e lumtur në jetë”.


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here