High School Musical do të ribëhet për tregun filmik kinezHit-filmi i të rinjve “High School Musical”, ku luajnë Zac Efron dhe Vanessa Hudgens, do të ribëhet për tregun filmik kinez.

High School Musical deri më tani është realizuar në tri vazhdime, ndërsa aktualisht është duke u përgatitur edhe vazhdimi i katërt, ndërsa është shndërruar në një hit ndër të rinjtë.

Variety.com njofton se falë suksese e të këtyre filmave, bosët pranë Disney dëshirojnë ta zgjerojnë edhe më shumë kreativitetin e tyre duke bërë një film për treguan aziatik- të bazuar në filmin origjinal, por me skenar të ri dhe e aktorë kinezë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here