Hidhërohen mes vete Sabri Fejzullahu dhe Sinan Vllasaliu!Rrugën e gjatë të karrierës së tyre muzikore e ndërtuan duke gjetur mbështetje të njëri tjetri. Shumë hite i bënë bashkë e shumë të tjera i kishin në plan, por Sabri Fejzullahu dhe Sinan Vllasaliu ndërprenë bashkëpunimin, raporton Magazina.al.

Miqësia e tyre e ndërtuar me vite mori fund për një qast. Këngëtarët e njohur, sic merr vesh Magazina.al, u hidhëruan mes vete dhe se arsyeja pse ka ndodhi e gjithë kjo, është tepër banale dhe mbase e fëmijërore.

Të hidhëruar tej mase, ata u shmangen vizitave në ato vende ku eventualisht mund të takohen mes vete. Madje ata anulojnë edhe koncertet nëse ftesa për të kënduar u bëhet të dyve.

Duke mos arritur t’i shoh të ndarë dy shokë e vjetër, një mik i tyre i përbashkët ka marr mision t’i pajtojë. Ka sinjale se ata duan ta ripërtrijnë miqësinë e tyre, merr vesh Magazina.al.
Një shikim i fotografive të tyre të përbashëkta, lënë të kuptojë se shoqëria e tyre nuk do marr fund kurrë. Por jo gjithëherë është ajo që duket.

Miqësia e tyre shmëvjecare thelloi raportet edhe ndërmjet familjeve, sic e dëshmon edhe kjo fotografi.

A do mbesin këto relacione të acaruara mes këngëtarëve të vjetër, apo ato do relaksohen sërish, Magazina.al do u mbaj të informuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here