Ishte pianistja Nora Çashku, që më dëgjoi për herë të parë në autobusin e unazës teksa qëndroja në prehrin e mamasë sime duke kënduar një këngë të Parashqevi Simakut…

Kam qenë 13-vjeç kur për herë të parë kam shkelur në skenën e madhe të Pallatit të Kongreseve më 1995 me një duet me tenorin Aleksandër Rrapi dhe me kompleksin e fëmijëve me këngëtarin Sherif Merdani.

“Për herë të parë publiku me duartrokitjet e tij më kthen dy herë në skenë për këngën “Do jetoj pa ty”. Albumi imi parë “Nuk të pres” përfundon dhe e promovoj në 23 vjetorin tim duke i bërë dhuratën më të bukur vetes.

Për herë të parë pas rikthimit tim në skenën e festivalit të këngës magjike me këngën “njeri nga ata”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here