Në fillim ishte Alicia, tani është rradha e Stefani. Flori Mumajesi nuk “ngopet’ me sukses brenda Shqipërisë, por pranon të realizojë një duet me këngëtaren bullgare Stefani duke sjellë një version të ri të këngës “Tallava”.

Kënga dhe videoklipi sapo janë publikuar në Youtube me titullin “Ta-Lla-Va” dhe po merr vlerësimet maksimale.

Në këtë mënyrë version origjinal i këngës “Tallava”, nuk do të jetë më vetëm hit në gjuhën shqipe, por do të dëgjohet në të gjithë Ballkanin, ku edhe shikueshmëria është akoma më e madhe.

Ndoshta në këtë mënyrë Flori do që të prekë “tokën e pashkelur”, tregun ballkanas, pse jo edhe më gjerë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here