Helen Mirren ka marrë çmimin “Trupi më i mirë i vitit”.

Aktores britanike i është dhënë ky çmim prej një rrjeti palestrash të Kalifornisë të cilët kanë realizuar një sondazh me 2000 klientë.

Mirren ka zënë vendin e parë duke lënë pas femra si Elle McPherson dhe Jennifer Lopez.

Në kategorinë e meshkujve vendin e parë e ka zënë futbollisti David Beckham.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here