Hekurani dhe Doruntina në gjysmëfinale të Prizren Music FestNë Prizren po vazhdon ‘Prizreni Music Fest’. Aktualisht gara është në fazën e gjysmëfinales dhe pikërisht në fazë ka arritur të kualifikohet Hekuran Krasniqi dhe Doruntina Hoxha.

Hekurani dhe Doruntina janë prezantuar me këngën “Bashkë”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here