3Modelja Heidi Lushtaku është bërë subjeklt për median e njohur zvicerane, “La Matin”

Kjo gazetë ka shkruar për Heidin derisa ka treguar se ajo ka qenë pjesëmarrëse edhe në spektaklin “Dancing With the Stars”.

Heidi është raportuar se është në lidhje me kampionin e boksit, Haxhi Krasniqi.

Madje disa media kanë shkuar edhe aq larg, saqë kanë shkruar se modelja dëshiron që të mbetët shtatzënë dhe se shpejti dëshiron të bëhet nënë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here