Heidi Klum nuk ndaletHeidi Klum, nënë e katër fëmijëve, 42 vjeç, duket fantastike në setin e ri për të brendshmet

Tre dekada në pasarela dhe ajo nuk ndalet.

Heidi Klum, nënë e katër fëmijëve, 42 vjeç, duket fantastike në setin e ri për të brendshmet e kompanisë së saj, Heidi Klum Intimates.

Heidi Klum nuk ndalet

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here