Heidi KlumSupermodelja gjermane Heidi Klum, e cila është shtatzënë me fëmijën e katërt të saj, thotë se ajo dhe burri i saj Seal nuk do të bëjnë fëmijë të tjerë pas lindjes së këtij të fundit.

36-vjeçarja thotë se ata nuk do ta zgjerojnë familjen më tej, pasi fëmijët e tyre tashmë kanë arritur numrin që ata mund ta përballojnë.

“Tashmë e kemi arritur numrin. Katër është e përkryer. Tre është shumë. Por katër? Është shumë punë. Ne i kemi duart e zëna dhe ndjejmë se kaq mund të bëjmë ballë”, ka thënë modelja.

Bukuroshja thotë se është nën presion për të gjetur emrin e foshnjës sqë pritet të vijë ne jëtë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here