Hasna Xhukici, bukuroshja shqiptare që përfaqësio vitin e kaluar Shqipërinë në “Mis Univers 2009” aktualisht po vazhdon karrierëne saj si modele në Kinë.

Suksesin e saj deri të tanishëm përvec familjes së saj e cila e ka përkrahur shumë, ajo ia ka kushtuar atij që për të është shndërruar në një baba të dytë, Fadil Berishës dhe ka e ndjekur në cdo hap të karrierës.

Ajo prej tri vitesh është larguar nga Shqipëria dhe nga familja e saj dhe këtë verë bukuroshja Xhukici ka vendosur t’i kalojë në vendin e saj dhe pranë familjes së saj.

Do të jetë një periudhe 2 javore e jo më shumë sepse asaj i duhet t’i rkthehet jetës sdhe punës së mëparshme.(Summer Pages)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here