Chris Brown dhe Rihanna flasin gjatë gjithë kohës në telefon, ka zbuluar një burim i afërt me ciftin. Thuhet se fatura e telefonit të Chris për muajin e kaluar, ka arritur shumën, një mijë e njëqind dollarë, pas bisedave pa fund me Rihannan.

“ Telefonata, mesazhe, fotografi. Ata komunikojnë gjatë tërë kohës. Janë shumë të dashuruar”, ka thënë burimit.

Sipas burimit, gjithë kjo shumë është harxhuar në biseda të gjatë drejt përpjekjeve për tu rikthyer sërish bashkë, dhe marrë parasysh agjendën e ngarkuar që kanë të dytë këngëtarët, kjo ishte e vetmja mënyrë komunikimi me tyre

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here