shpatkasapiPas ndarjes Afërdita Dreshaj dhe Shpat Kasapi i janë kthyer impenjimeve te tyre. Dreshaj e cila ndodhet në Shtetet e Bashkuara e vazhdon angazhimet e saj në botën e modës ndërsa po shijon edhe disa çaste me familjen e saj ndërsa Shpati Kasapi vazhdon këndojë në mbrëmje të ndryshme muzikore.

Të dielën ai këndoi në një koncert në Manheim të Gjermanisë, para publikut që përbëhej nga më se 90% femra.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here