Këngëtarja Hana Cakuli ka sjell një këngë të re në bashkëpunim me aktorin këngëtarin Kushtrim Hoxha.

Kënga quhet “Kopshti” dhe është shoqëruar edhe me videoklip, të realizuar nga PINKMOON Creative. Pamjet janë marrë në dy lokacione në qytetin e Ulqinit në Malin e Zi, vendlindja e Hanës.

Këngëtarja ka thënë se ideja për ta bërë këngën bashkë ka qenë e Kushtrimit.

Më poshtë mund ta dëgjoni këngën “Kopshti”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here