Bukuroshja kosovare e cila një kohë ishte shumë e pranishme në media për shkak të lidhjes së saj me Getoar Selimin, tashmë është shkëputur nga jeta publike duke i’u përkushtuar më shumë studimeve për gazetari.

Hana është rritur në Kroaci, vend ku jeton dhe familja e saj, por kohën e fundit ajo është vendosur në Dublin të Irlandës.

Arsyet e këtij udhëtimi nuk dihen, por ka shumë gjasa që Hana atje të vazhdojë këto studime. Që nga ndarja me Getin, asnjëri nuk është prononcuar në media për arsyet e ndërprerjes së kësaj lidhje, dhe derisa ishin së bashku ata nuk u ndanin nga njëri tjetri në asnjë festë.

Tash kur Hana vazhdon të mbetet “single” po shijon jetën e natës me shoqëri. Ajo ka harruar Getin, por jo dhe rep grupin Tingulli 3nt tek të cilët akoma vazhdon të ngelet fanse në facebook.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here