Hana Cakuli, e cila së fundmi realizoi këngën “Kopshti” në bashkëpunim me këngëtarin Kushtrim Hoxha, ka pohuar se është duke u përgatitur për projekte të reja muzikore.

“Jam në fillim të projektit. Kam filluar negociatat me producentë dhe muzikantë të ndryshëm që të sjell diçka për të gjithë publikun”.

“Nuk po e zbuloj tani. Dua që të mbetët surprizë e bukur dhe që publiku ta kuptojë vetëm kur gjithçka të jetë gati”, ka pohuar Hana për gazetën ‘Express’.

Sa i përket statusit të saj Hana Cakuli ka pohuar se ende është beqare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here