Aktorja e njohur e Hollywood-it Hally Berry ka lansuar koleksion të këpucëve me emri “5th avenue” në bashkëpunim me shtëpinë gjermane “Diechmann”.

Koleksioni i limituar prej 40 palë këpucëve, duke filluar nga ato me gishtërinjtë e hapur me platformë, deri në sandale me taka të larta, do të jenë në shitje që nga maji mars.

“Gratë i duan këpucët ndërsa këpucët e këqija mund tua prishin ditën. Ato në fakt anë qëndrimi i një gruas ndërsa mund edhe ta zbulojnë disponimin e saj. Edhe unë jam si gratë e tjera,thjeshtë i adhuroj këpucët dhe kam dëshirë t’i ndërroj këpucët”, deklaroi aktorja.

Krahas Hally Berryt, linja e këpucëve të cilat kanë brend të ri kanë bërë edhe anëtarët e grupit “Sugababes” , grupi amerikan “Pussycat Dolls” si dhe modeli i dikurshëm Sindi Kraford.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here