Në prag të festës tradicionale të Halloween që i takon mëngjesit të 31 tetorit, Barack Obama dhe gruaja e tij Michelle, kanë patur vizita në shtëpinë e tyre nga fëmijë të 17 shkollave fillore publike të kryeqytetit dhe kanë shpërndarë për ta ëmbëlsira.

Për herë të parë gruaja e parë ka vendosur të bëjë një përjashtim për fushatën e saj kundër obezivitetit dhe të ofrojë cokollata të vogla, biskota me sheqer dhe fruta të thata./balkanWeb/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here