Hailey Baldwin dhe Justin Bieber janë duke shijuar në një pushim dhe relaksim shumë të nevojshëm ditëve të fundit.

Dhe të Dielën, modelja e bukur, 22 vjeçare, ndau një fotografinga pushimet, duke treguar trupin joshëse, shkruan Daily Mail.

Një tatuazh i vogël në ijën e Hailey mori gjithashtu vëmendjen. Ndërsa bë bikini me ngjyrë të gjelbër dukej mahnitëse.

Gjithashtu me të ishte edhe Justin, në një fotografi tjetër të adhurueshme, Justin së bashku me Hailey, treguan se pushimet të tyre iu kishte ardhur fundi.

Hailey Baldwin dhe Justin Bieber janë duke shijuar në një pushim dhe relaksim shumë të nevojshëm ditëve të fundit.

Dhe të Dielën, modelja e bukur, 22 vjeçare, ndau një fotografinga pushimet, duke treguar trupin joshëse, shkruan Daily Mail.

Një tatuazh i vogël në ijën e Hailey mori gjithashtu vëmendjen. Ndërsa bë bikini me ngjyrë të gjelbër dukej mahnitëse.

Gjithashtu me të ishte edhe Justin, në një fotografi tjetër të adhurueshme, Justin së bashku me Hailey, treguan se pushimet të tyre iu kishte ardhur fundi.

Hailey u mbështet mbi shpatullën e tij nga pas dhe e mbështolli njërën krah rreth qafës, duke treguar unazën e saj të madhe diamanti.

‘Pushimet zyrtarisht përfunduan, rikthehemi në realitet’, shkroi Hailey në postimin e saj, ndërsa Justin thjeshtë shkroi vetëm ‘Pushime’.

Të dy ishin më parë në Japoni në fillim të këtij muaji, për tu rikthyer më vonë në Los Angjelos.

Më herët gjatë javës Justin shprehi dashurinë dhe admirimin e tij për bashkëshorten me një dedikim në rrjetet sociale.

“Unë bije në dashuri me të çdo ditë, je gjëja më e mirë që më ka ndodhur ndonjëherë, jam i humbur pa ty”, kishte shkruar Justin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here