Gylseren dhe Dilara në jeten reale janë mike për kokë Në serialin “Fate të kryqëzuara” ato janë armike, por në jetën reale, sikundër vajzat e tyre në rol, janë mikesha mjaft të dashura me njëra-tjetrën.

Gylseren dhe Dilara, me anë të fotove që kanë postuar në rrjetet sociale, kanë dëshmuar se ato i qëndrojnë pranë njëra-tjetrës dhe mbi të gjitha, nuk zihen për bashkëshortët e tyre.

Në profilin e saj në Instagram, Gylseren ka publikuar disa foto nga jeta reale, ku shfaqet shume e dashur më të gjithë koleget e saj, madje edhe me Dilarën, të cilën në jetën reale e ka edhe mike.

Ajo ka publikuar foto edhe me Ozan, që në telenovelë luan rolin e bashkëshortit të saj dhe që janë në konflikt të vazhdueshëm.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here