Fituesja e çmimit “The Academy Award”, mama e dy fëmijëve; Apple 8  vjeçë dhe Moses 6 vjeçë, bashkëshortja e 35 vjeçarit Chris Martin, ka festuar 40 vjetorin me 27 shtator. Në projektin mbrojtës të femrave shtatëzënë të përgatitur nga Pal Tracy Anderson, mbështetëse e femrave në pjesëmarrjen ligjërore me 5 tetor në New York, aktorja e filmit “The Iron 3” tregoi se çfarë rëndësiet kishin për atë këto vite të gjata.

“Unë shqetësohesha për këtë fakt, çdo ditë që ngrihesha në mëngjes. Por, tani ndjehem shumë e lumtur dhe e kënaqur me jeten që bëj. Jam shumë e emocionuar për faktin që do të hyjë në një fazë të re. Është më emocionuese nga sa e mendoja,” tha për reporterët Gwyneth.

Paltrow nuk parashikon ndonjë ndryshim të madh, tani që ajo ka hyrë në një dekadë të re. “Mendoj se duhet t’ja rikujtoj vetes derisa të bindem që tani kam hyrë në një fazë tjeter”, tha ajo.

Përveç jetes së saj plot luks, ajo është shoqe e ngushtë me Cameron Diaz, Beyonce Knowles, dhe është një mama e dashur dhe e kushtuar si gjitha të tjerat. “Ne organizojmë një ndeshje futbolli çdo ditë pas shkolle, është shumë argëtuese,” tha ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here