Për dallim nga shumica e yjeve të njohura, aktorja me famë dhe shumë atraktive deklaron se për të periudhat e vështira janë pozitive.

Ajo për këtë gjë flet me shumë optimizëm duke thënë se disa gjëra duhet të kalohen në jetë, për atë arritur aty ku jemi.

Aktorja ka pohuar se personalisht ka pasur shumë vështirësi dhe periudha të vuajtjeve pasi që ka lindur djalin e saj Moses, por sërish duke insistuar se ajo ka qenë gjë e mirë për të, për të vazhduar.

Si duket e gjithë kjo është për shkak të disa këshillave brilante që ia ka dhënë Madona aktores të famshme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here