Gwen Stefani ka pranuar se ajo nuk di të gatuajë, “Unë nuk di të gatuaj. Unë mund të bëj tost në tostier.

Unë mund të fshij dhe të rregulloj tavolinën. Jo, Gavin është kuzhinieri.

Madje unë nuk jam as opsion, ai është aq i apasionuar pas kësaj. Ai gatuan çdo ditë”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here