Po më thua tntGrupi TNT ka realizuar këngën e tyre të dytë pas ndarjes së liderit të tyre Ferki Shala.

Kënga e re e grupit titullohet “Po më thua” dhe është një këngë që i takon zhanrit që ky grup e kultivon, mirëpo një lajm tjetër është interesant që ka befasuar shumicën e estradës në Kosovë.

Ferki Shala, i cili ka kënduar më këtë grup, tashmë nuk është një person që është i varur nga alkooli, por nga feja – konkretisht nga sekti Wahaabi.

“Po, Ferkiu ka kohë që nuk është duke u marrë me muzikë pasi që i është kthyer fesë”, ka thënë një burim për Rozë. M/egjithatë, grupi ka gjetur një solist të ri dhe deri më tani ka realizuar dy spote të reja. /Express

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here