Destiny's ChildGrupi i vajzave “Destiny’s Child” do të bashkohet sërish në vitin 2010, thotë këngëtarja, Michelle Williams.

Treshja seksi e grupit të përbërë nga Beyonce Knowles, Kelly Rowland dhe Michelle Williams – planifikojnë që të punojnë sërish bashkë nga viti që vjen.

“Definitivisht do të ndodhë. Jemi motra, e duam njëra-tjetrën dhe dëshirojmë të punojmë në të ardhmen e Destiny’s Child”, ka thënë Michelle për “News of the World”.

Anëtaret e grupit u ndanë në vitin 2005 për t’u përqendruar në karrierat solo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here