Treshi origjinal të cilën e përbënte grupin “Sugabejbs” kanë xhiruar material të ri dhe sërish do të reformojnë së bashku.

Treshin të cilën e përbënin Kesha, Mutja dhe Sioba si duket vitin që lamë pas kanë vendosur të ribashkohen dhe të xhirojnë material të ri.

Treshi i cili në vitin 2001 mori vendimin të ndahen, pas tre viteve punë, akoma nuk kanë nënshkruar se e cilën shtëpi botuese do të bashkëpunojnë, por kanë deklaruar se me siguri nuk do të quhen më “Sugabejbs” por akoma nuk kanë zgjedh emër të ri.

Ndërkohë anëtarja momentale e grupit ka thënë për “Digjitall spaj” se grupi nuk është prishur por se për momentin nuk janë të koncentruar në muzikë.  Përndryshe Hajdi me grupin ishin mysafirë në Maqedoni në koncertin që u realizuar në sheshin e qytetit në vitin 2008-të.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here