Ditën e djeshme, Ardit Gjebrea në mëngjes postoi një foto me një qen dhe një fëmijë nga shtrati.

Ndërsa disa e morën mesazhin, kishte edhe nga ata të tjerë që nuk e kuptuan.

Një grua duke qenë se nuk e kuptoi mesazhin përpiqet ta pyesë ironikisht se çfarë kuptimi kishte fotoja në fjalë.

Kjo mesa duket nuk i ka pëlqyer aspak Arditit dhe në morinë e komenteve që i janë bërë në foto ka zgjedhur t’i kthejë asaj përgjigje.

“Ata duan, janë besnikë, sillen keq, helmojnë dhe shqyejnë njëri-tjetrin, njësoj si ne”, ka shkruar ndër të tjera moderatori.”

Këto fjalë e kanë bindur gruan dhe e ka pranuar publikisht se ka folur pa u menduar.6

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here