Legjenda e boksit kosovar, Aziz Salihu në emision ”Talk” në KTV ka ngatërruar Rita Orën me Rihannën.

Në pyetjen e gazetarit se a e pëlqen Rihanën, ai ka thënë se e pëlqen shumë dhe se gruaja e tij e ka të afërme. Ai ka thënë se edhe Monika e njeh atë.

Duke mos e lejuar që të rrëshqas më tepër gazetari besoi që Salihu e ka fjalën për Rita Orën dhe i tha” Po Rita Orën, sepse përngjan shumë me Rihannën.”

Dhe Azizi pa u brengosur shumë, tha ”Po ato janë si vajzat e mija

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here