Dikur askush nuk dinte thuajse asgjë për jetën e këngëtarëve përtej skenës.

E, sot dihen edhe detajet më të vogla, e lëre më ato të mëdhatë.

Për vite me radhë Sinan Vllasaliu ishte këngëtari më i pashëm, më i dëgjuar e kërkuar thuajse kudo. Të gjithë flisnin vetëm për të dhe namin e tij, e sot flitet edhe për familjen e Sinanit, gruan, vajzën, nipin e mbesën. 

Në këtë foto, bashkëshortja e këngëtarit shihet bashkë me nipin, si gjyshe e dedikuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here