Melanie Griffith është shoqëruar nga vajza e saj Stella në premierën ‘Beatiful’.Aktorja dukej shumë elegante, por ajo arriti të tërheq vëmendjen për shkak të fytrës së saj të cilën e kishte dëmtuar mjaft nga kirurgjitë e shumta plastike.

Melanie Griffith pas një mungese sërisht është kthyer në publik.Në premierën e “Beatiful” aktorja u shoqërua në një shëtitje nga vajza e saj Stella Griffith, e cila gjithnjë e më shumë i ngjan nënës kur ajo ishte e re.

Ajo kishte veshur pantallona të zezë dhe bluzë të stolisur me dantella. Edhe pse aktorja mbahet mirë, fytyra e saj duket e dëmtuar plotësisht. Duket se operacioni plastik e ka dëmtuar atë.

Në fakt, 52 vjeçarja është e njohur për kirurgji kozmetike dhe në betejën e saj kundër drogës dhe alkoolit. Ajo la pas tri martesa të dështuara, por e fundit me aktorin Antonio Banderas ia ka ndryshuar jetën. Ajo është nënë e tre fëmijëve, Stella, Dakotës dhe djalit Aleksandrit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here