Greta Koçi, këngëtarja e suksesshme e muzikës shqiptare ka bërë së fundmi një ndryshim në dukjen e saj të jashtme.

Sikundër e shihni edhe në këto foto, të realizuara gjatë fundjavës së shkuar kur Greta këndonte ‘live’ në një nga lokalet më në zë të Tiranës, këngëtarja ka prerë baluket… Klubi ishte i mbushur plot dhe reagimet që ka marrë këngëtarja kanë qenë shumë të mira…

Siç besojmë se mendoni edhe ju Gretës i shkon shumë ky model dhe fansat përveç zërit fantastik, gjatë javës së shkuar kanë shijuar edhe këtë pamje perfekte të këngëtares.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here