Greta Koçit i organizohet një kamerë e fshehur. Shikojeni reagimin e saj N’Kosovë Show mysafire e kësaj jave ishte Greta Koçi.Pasi folën për politikën, karrierën dhe suksesin e fundit të këngëve të saja, Greta foli edhe për thashethemet për lidhjen reperin kosovar Gold Ag.

Ajo refuzoi të ketë pasur lidhje me Gold AG duke thënë se nuk ka asgjë të vërtetë.

Në të njëjtën kohë Shpetim Desku kishte përgatitur një video incizim me Gold Ag ku pohohej lidhja mes tyre. Kjo ishte veçse një kamerë e fshehur e organizuar nga Shpetimi dhe Gold Ag.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here