Greta Koçi shkel të drejtat e autorit me këngën e reGreta Koçi me këngën e fundit nuk i ka kryer obligimet ndaj autorit të këngës Chipsit.Kënga “I besova” që Greta Koçi e lansoi më 19 shkurt të këtij viti, ajo nuk i është paguar autorit të saj, në këtë rast Chipsit.

Ai në një bisedë të shkurtër për abc.al ka thënë se kjo këngë “nuk i është paguar atij”.

“Greta po ashtu e ka lansuar këngën pa të drejtat e autorit, ku poshtë videos nuk shkruhet as autori i muzikës se kësaj kënge. Ajo nuk i është përmbajtur rregullave ashtu siç jemi marrë vesh dhe këngëtarja nuk i ka kryer asnjë obligim ndaj kompozitorit”, ka thënë ai.

Chipsi e ka sqaruar këtë gjë edhe në një postim të tij online në facebook ku sqaron se si Greta ja ka vjedhur këngën./Abc.al/Greta Koçi shkel të drejtat e autorit me këngën e re

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here